Kezdőlap

 • Gombhoz a kabátot

  2020-10-24 by

  Az egész úgy kezdődött, hogy vettem akciósan egy vichy kockás melamin tálcát, mert tudtam, hogy csupa fehér konyhát szeretnék majd, fekete és fa kiegészítőkkel és ez a tálca pont illett ebbe az elképzelésbe, ráadásul potom áron volt. Aztán megláttam ezt a fotót a pinteresten, a fotón pedig azt a vichy kockás függönyt…

 • Memóriatábla

  2020-09-09 by

  Annyira egyszerű folyamat, hogy szinte már kínos, hogy bejegyzés születik róla…Adva volt egy mágneses öröknaptár, amit a házikóval együtt örököltünk. Nem annyira a mi stílusunk, mindenképpen új köntöst szántam neki. Hogy ezt egy kicsit túl akartam bonyolítani, már a magam butasága.

 • Az új tető

  2020-06-26 by

  Már a házikó megvételekor tudtuk, hogy van egy kis hibája a tetőnek, kicsit sikerült is alkudni miatta a vételárból. Láttuk a beázás nyomait a falon, láttuk a régi zsindelyen a javítás nyomait. Azt, hogy ennél egy kicsit nagyobb a baj, nem is sejtettük.

 • Hálószoba titkok

  2020-04-26 by

  A felnőtt hálót nem mutattam még sosem, aminek csupán egyetlen oka van: nincs benne semmi különös. Kicsit félkész hangulata van és a design innen még hiányzik.

 • Színes tálkák

  2020-04-22 by

  A levegőn száradó gyurmának legalább a fele megmaradt, nem tudtam, el lehet-e rakni. Féltem, hogy kiszárad, úgyhogy csináltam néhány tényérkát.Erről is csináltam fázisfotókat, de ez ha lehet még egyszerűbb, mint a növényjelölők elkészítése, hiszen ilyet mindenki csinált általános iskolában.

View all posts

Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.